Blockchain – проривна технологія майбутнього — Університет «КРОК»

Новини та події

Blockchain – проривна технологія майбутнього

14 червня 2022 Новини та події

Світовий досвід доводить, що розвиток цивілізації відбувається завдяки появі та впровадженню проривних технологій. Однією з останніх у цьому ряду є Blockchain технологія.

2017-2018 рр. постали піком гарячих дискусій щодо її подальшого впровадження в повсякденне життя. Одна думка про те, що саме в умовах сучасних тенденцій Blockchain становить цінність зростання, зосереджена на її потенціалі як децентралізованої цифрової переваги, виступає проти іншої думки, яка на противагу визначає, що це звичайна мильна бульбашка, порівнюючи її із реалізацією голландських тюльпанів у 17 столітті. З тих пір минуло більше трьох років, але дискусії все ще тривають.

Однак, на міжнародній арені сьогоднення спеціалісти, що володіють знаннями щодо цієї технології, цінуються на вагу золота. Оцінка застосування технології Blockchain з позиції потенційних галузей і послуг доводить, що вона здатна докорінно змінити майбутній промисловий ландшафт. В усьому світі збільшується кількість експериментів із впровадження державних послуг на основі Blockchain, оскільки вони можуть забезпечити надійність державних послуг і одночасно підвищити ефективність їх надання.

Так, перспективи проривної технології Blockchain робить корисним введення у перелік вибіркових компонентів освітньої програми «Комп’ютерні науки» дисципліни з робочою назвою «Основи архітектури Blockchain технології». Сьогодні йдеться активна підготовка силабуса даної дисципліни та сертифікація викладача, який планується для її впровадження. Цікавою буде інформація про кількість здобувачів, які виберуть її для формування свого портфоліо.

Оновлено: Середа, 15 червня 2022 12:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Blockchain – проривна технологія майбутнього