Державний екзамен під час війни — Університет «КРОК»

Новини та події

Державний екзамен під час війни

15 червня 2022 Новини та події

11 червня 2022 року відбулась атестація групи студентів зі Старокостянтинова Хмельницької області, які отримають диплом фахового молодшого бакалавра за спеціальністю Економіка, навчаючись дистанційно.

Особливістю групи, яка складала державний екзамен, є те, що дев’ятеро з тринадцятьох студентів є військовослужбовцями.

Показовим став той факт, що, попри війну, жоден зі студентів не припинив навчання. Під час екзамену студенти говорили й про те, що навчання стало для них містком до мирного життя, в якому вони застосуватимуть набуті знання, уміння й навички.

Комісія відзначила високий рівень знань військовиків Алямужного Руслана, Білика Романа, Смірнова Миколи. Девять хлопців, які підключились до екзамену з місць несення військової служби, у своїх відповідях були по- військовому чіткі й точні. Якісна відповідь на екзамені головного механіка Старокостянтинівського молочного заводу Гилюка Володимира вчергове засвідчила перспективність поєднання технічної та економічної освіти.

Приклад групи, яка успішно склала державний екзамен в складних умовах війни, є аргументом на користь дистанційної форми навчання. Сучасні засоби комунікацій у поєднанні з професіоналізмом викладачів та менеджерів навчального процесу, з волею й організованістю студентів можуть забезпечувати якісну освіту навіть під час війни.

Віктор Дзюбко

Оновлено: Вівторок, 02 серпня 2022 12:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Державний екзамен під час війни