Зустрічі з фахівцями-практиками Кафедра національної економіки та фінансів — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустрічі з фахівцями-практиками Кафедра національної економіки та фінансів

14 червня 2022 Новини та події

Чи може успішно розвиватись освітня програма, якщо не проводити зустрічі зі стейкхолдерами та не обговорювати сучасні тренди у світі фінансів, зокрема у сфері страхування?

12 червня 2022 року на запрошення доктора економічних наук, професора Румика Ігоря Івановича для студентів спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування магістерської та бакалаврської освітніх програм відбулася гостьова лекція Поліщук Лідія Валеріївна, фахівця страхового ринку з багаторічним досвідом на тему «Страхова компанія: особисті здібності, мотивація та результативність – шлях від студента до керівника».

На початку зустрічі Лідія Поліщук розповіла про свій особистий професійний розвиток як менеджера з розробки та впровадження страхових продуктів в АТ «СК «ТАС», поділилася п’ятирічним досвідом роботи у страховій компанії ПрАТ «СК «ПЗУ Україна» на посаді начальника відділу врегулювання збитків майнового і особистого страхування. Основний акцент під час лекції було зроблено на визначенні місця та ролі страхування у сучасній фінансовій системі, а також на обговоренні питання «Як студенту набути необхідні знання та навички для роботи в сфері страхування». Про значний інтерес до виступу свідчать запитання студентів про сучасні вимоги до працівників страхових компаній (soft and hard skills). Найважливішою якістю, на думку Лідії Валеріївни, має бути стресостійкість.

На лекції також була присутня кандидат економічних наук, доцент кафедри національної економіки та фінансів, викладач дисциплін «Страховий менеджмент», «Страхування та страхові послуги» Плетенецька Світлана Михайлівна, яка високо оцінила виступ Лідії Поліщук, відзначила важливість подібних заходів не лише для здобувачів, а й для викладачів, висловила сподівання на активне продовження конструктивної та плідної співпраці.

Щиро вдячні Лідії Валеріївні Поліщук за цікавий і корисний виступ!

Оновлено: Середа, 15 червня 2022 12:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустрічі з фахівцями-практиками Кафедра національної економіки та фінансів