Продовжується проєктна співпраця Коледжу з Університетом Humanitas — Університет «КРОК»

Новини та події

Продовжується проєктна співпраця Коледжу з Університетом Humanitas

13 червня 2022 Новини та події

«Партнерство заради успіху» – саме під таким гаслом впродовж року відбувається плідна співпраця та успішне освітнє партнерство Коледжу Університету «КРОК» та Університету Humanitas (м.Сосновець, Республіка Польща).

І нещодавно відбулась чергова настановча зустріч керівного менеджменту закладів освіти – учасників міжнародного проєкту.

Спікерами від Університету Humanitas стали: проректор з організаційно-правових питань та кадрової політики, кандидат юридичних наук пан Маріуш Лекстон; заступниця декана до справ міжнародної співпраці пані Мая Хиж-Дудек; фахівець у справах міжнародної співпраці, пан Артур Костів; також пан Томаш Кук, представник Університету Humanitas, якого ми вже мали честь вітати в стінах нашого Університету.

Від Коледжу зі словами вдячності та пропозиціями щодо векторів подальшої співпраці виступили: директорка Коледжу, кандидатка економічних наук Людмила Сумбаєва; заступниці директорки Коледжу – Ольга Миргородська та Леся Гурінова.

Учасниками зустрічі також стали дирекція ЗВО- проєкту – директорка фахового коледж прикладних наук, доктор технічних наук Ганна Шуцька; директор механіко-технологічного фахового Коледжу Ігор Шкарлат.

За результатами зустрічі відбулось узгодження ключових напрямків співпраці в рамках програм паралельного навчання на бакалавраті для студентів Коледжу в Університеті Humanitas. Нині такі можливості стосуються (спеціальність «Економіка та управління бізнесом» (напрям підготовки «Менеджмент»). Заплановано подальше розширення спектру спеціальностей та поглиблення проєктної співпраці.

Оновлено: Понеділок, 13 червня 2022 19:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Продовжується проєктна співпраця Коледжу з Університетом Humanitas