Фінансисти, КЕПІТ та підсумкова атестація (Ч. 2)!!! — Університет «КРОК»

Новини та події

Фінансисти, КЕПІТ та підсумкова атестація (Ч. 2)!!!

13 червня 2022 Новини та події

11 червня 2022 року здобувачі 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» успішно продовжили проходження підсумкових атестацій у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій.

Цього разу здобувачі відстоювали право отримати диплом «фахового молодшого бакалавра». Перша та єдина у Фаховому коледжі підсумкова атестація зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» на заочній формі навчання! Також перша на дистанційній формі! Сьогоднішній захід – це той випадок, коли з упевненістю можна сказати «Перший, але надзвичайно вдалий»! Серед 12 здобувачів – 11 успішних випускників, причому один студент відповідав на запитання, перебуваючи на захисті нашої Батьківщини на півдні нашої країни.

Атестаційна комісія висловлює особливу вдячність проректору з навчальної роботи професору Літвін Наталії Миколаївні, яка знайшла час і можливість привітати здобувачів з першим випуском фахових молодших бакалаврів зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та окреслити перспективи подальшого навчання в Університеті «КРОК». Окрема подяка всім викладачам і працівникам Фахового коледжу за плідну роботу при підготовці наших студентів.

Плануємо майбутнє, рухаємось лише вперед, віримо у перемогу!

Оновлено: Вівторок, 14 червня 2022 11:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фінансисти, КЕПІТ та підсумкова атестація (Ч. 2)!!!