Financial Awareness: засідання наукового гуртка — Університет «КРОК»

Новини та події

Financial Awareness: засідання наукового гуртка

27 травня 2022 Новини та події

Після невеликої перерви, пов’язаної з подіями в країні, продовжуються засідання наукового гуртка Financial Awareness.

Цього разу на обговорення були винесені питання організації проведення різнопланових студентських наукових досліджень. Як завжди, активну участь у заході взяли студенти групи ФІН-20к спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

На перший погляд, прості питання щодо пошуку необхідної фінансової інформації, її обробки за допомогою сучасних економіко-статистичних програм, правил роботи з текстовим матеріалом, побудови графічних об’єктів та оформлення літературних джерел, викликали жваву дискусію та емоційне обговорення. Деякі учасники були навіть здивовані, наскільки важливим є дотримання загальноприйнятих вимог щодо правильних методичних підходів до виконання такого виду робіт.

Кафедра національної економіки та фінансів та Циклова комісія з фінансів, банківської справи та страхування розуміючи, що формування компентенцій з проведення наукових досліджень з дотриманням академічної доброчесності є основою ефективного навчання здобувачів різних освітніх рівнів, продовжуватиме цикл тренінгів, презентацій та інтерактивних занять з даної тематики.

Приєднуйся до нашої спільноти. Разом до перемоги!

Оновлено: П'ятниця, 27 травня 2022 17:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Financial Awareness: засідання наукового гуртка