Перший випуск Університету «КРОК» кафедри теоретичної та прикладної економіки – 25 років тому — Університет «КРОК»

Новини та події

Перший випуск Університету «КРОК» кафедри теоретичної та прикладної економіки – 25 років тому

27 травня 2022 Новини та події

На тлі визначної події – 30річчя Університету «КРОК» – кафедра теоретичної та прикладною економіки святкує також і ювілей іншої події.

Йдеться про 25 років з моменту першого в історії Університету випуску студентів. Цей випуск відбувся по кафедрі економіки, яка нині називається кафедрою теоретичної та прикладної економіки.

Дипломи державного зразка після проходження першої успішної акредитації тоді отримали 26 студентів-економістів. Викладачі, методисти, менеджери, причетні до цього першого в історії Університету випуску, з вдячністю, радістю та з певною ностальгією згадують наших перших випускників. Це – Інна Богуш, брати Боровики, Олександр Дикий, Аркадій Володін, Володимир Єфіменко, Костянтин Жук, Вадим Ілюшин, Олег Мех, Володимир Надуєв, Олександр Петров, Олеся Подолянюк, Костянтин Потіха, Валентин Царьов, Сергій Чепурін, Юрій Шабанов, Дмитро Шваб та всі інші дорогі нам люди. За 25 років наші перші випускники стали успішними й відомими в Україні підприємцями, менеджерами, керівниками громадських організацій, науковцями. Важливо, що вони прагнуть не втрачати звязків з Університетом та кафедрою. Ми пояснюємо цей факт тим, що наші випускники цінують знання, навички, вміння та звязки, отримані впродовж навчання в Університеті «КРОК». Нехай професійне та особисте життя наших випускників буде успішним, змістовним, радісним. Ми готові вчити економіці та підприємництву дітей та онуків наших перших випускників.

Все буде Україна!

Ірина Радіонова

Оновлено: Понеділок, 30 травня 2022 11:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Перший випуск Університету «КРОК» кафедри теоретичної та прикладної економіки – 25 років тому