Марафон єдності триває… — Університет «КРОК»

Новини та події

Марафон єдності триває…

27 травня 2022 Новини та події

Сьогодні внаслідок російської агресії мільйони українців розкидані по всьому світу... 26 травня 2022 року, за ініціативи Студентської ради Коледжу, усі охочі долучились до заходу «Звичаї та традиції тієї країни, в якій я опинився внаслідок війни в Україні».

Студенти ділилися з присутніми своїми враженнями про гостинність та добродушність мешканців різних країн, куди саме зараз «закинула» їх доля. Кадур Сюзанна розповіла про Естонію, особливості архітектури цієї країни.

Нечай Каріна зацікавила гастрономією США, соціальними звичаями та специфікою святкувань. А також розповіла про найпопулярніші види спорту цієї країни.

Солонець Божена розказала про Францію, значну увагу приділивши регіону, в якому зараз перебуває студентка. Найбільше зацікавила студентка системою освіти французів.

Большакова Соломія розповіла про Польщу, державні свята цієї країни та кухню, що так схожа з українською, але вдома смачніше…

Яловченко Артур продемонстрував визначні пам’ятки Чехії та національні страви цієї країни.

Літошенко Софія поділилася своїми враженнями про перебування в Польщі, особливостями та специфікою звичаїв поляків, а особливо – їхньою гостинністю.

Світлина Антоніна захопливо та натхненно розповіла свої враження про іспанців та їх традиції, особливо зацікавила святами і фестивалями, що регулярно проходять в Іспанії.

Цікаві факти про Швецію та її звичаї продемонструвала Кузьмінська Олександра.

А Магерівський Богдан підготував цікаву презентацію про Італію, відзначив повагу та пошану до старших італійців, продемонстрував визначні місця та пам’ятники архітектури.

До заходу долучились також вкладачі Тетяна Кондес та Наталія Степаненко. Усі присутні протягом двох годин отримали неймовірну насолоду від подорожі різними країнами. Проте кожен учасник заходу в ході виступу зазначав, що хоче дуже додому. Сподіваємось, що зовсім скоро ми мандруватимемо світом не через війну, а насолоджуватимемось подорожами та екскурсіями світом під час канікул чи відпустки.

Слава Україні!

Оновлено: Субота, 28 травня 2022 12:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Марафон єдності триває…