Зустріч німецько-українських центрів ​​передового досвіду — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч німецько-українських центрів ​​передового досвіду

10 лютого 2022 Новини та події

8 лютого 2022 року відбулася стартова зустріч німецько-українських центрів ​​передового досвіду, яка зібрала близько 100 учасників.

За підтримки програми «Створення німецько-українських центрів передового досвіду в Україні» Федеральне міністерство освіти та досліджень Німеччини (BMBF) підтримує створення німецько-українських робочих груп в Україні, розширюючи тим самим двосторонні дослідження та здобуття досвіду на постійній основі. Німецькі університети, науково-дослідні установи та компанії отримають можливість спільно з українськими партнерами створювати центри досліджень в Україні під керівництвом передових вчених.

Одним із спікерів заходу був Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва Університету «КРОК». Андрій представив проєкти Erasmus+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства/ MEDIATS», «Інтеграція та адаптація іноземних студентів/ INTERADIS», «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату/ CLIMAN», «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA», які реалізуються Університетом КРОК, акцентуючи увагу на вплив проєктів на індивідуальному, університетському, національному рівнях.

Серед доповідачів заходу були представники Федерального міністерства освіти і науки (BMBF), Німецько-української торгової палати, Міністерства освіти і науки України, Національного Еразмус+ офісу в Україні, Посольства Німеччини в Києві, національних та європейських наукових організацій, інших органів влади та установ Німеччини, України та Європи.

Оновлено: Четвер, 10 лютого 2022 16:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч німецько-українських центрів ​​передового досвіду