Всеукраїнський конкурс навчальних відео «Young education changers» — Університет «КРОК»

Новини та події

Всеукраїнський конкурс навчальних відео «Young education changers»

14 лютого 2022 Новини та події
Привіт! Якщо ти студент, цікавишся предметами та темами, які вивчаєш, та прагнеш поділитися своїми знаннями з іншими — приєднуйся до всесвітньої ініціативи Young Education Changers! Ти побачиш, що навчання — це комфортне комьюніті, де не страшно ділитися ідеями, знаннями та досвідом. А у яку сферу пірнати — медицину, кіномистецтво чи журналістику — обирати тільки тобі!
 
Міністерство освіти і науки України інформує про проведення Всеукраїнського конкурсу навчальних відео серед здобувачів вищої освіти «Young education changers», що здійснюється ТОВ «КЛАСІ», платформою з обміну знаннями.
 
Для участі у конкурсі необхідно завантажити відео до застосунку Clasee  до 25 лютого 2022 року включно, де переможців буде визначено за кількістю переглядів та рейтингом відео. Автори кращого відео українською та англійською мовою отримають нагороду в розмірі 30 000 грн відповідно.
 
Крім того, партнери та спонсори конкурсу оберуть найкращі роботи у своїх номінаціях
Pop STEM – краще відео про STEM-освіту, а також про кожний з напрямків STEM для їх популяризації (наприклад, зв’язок математики та природознавства, або фізики та інформатики). Приз – стажування у великій технологічній компанії та призи від спонсорів.
 
  1. Небанальна економіка – краще відео за напрямом економічних наук щодо кросс-дисциплінарного підходу до роз’яснення економічних питань. Приз – стажування у міжнародній компанії та призи від спонсорів. 
  2. Креативна комунікація – номінація з брендингу, відео та графічного дизайну та реклами. Приз – стажування у великій компанії та призи від спонсорів. 
  3. Спорт для всіх – краще соціальне відео з тематики залучення молоді до різних видів спорту, рівних можливостей щодо спорту та здорового способу життя для кожного. Приз – стажування у Міжнародному благодійному фонді  Parimatch Foundation, основна мета якого – залучення дітей до спорту без обмежень. 
З детальною інформацією про конкурс та організаційними деталями можна ознайомитися за посиланням.
 
Оновлено: Понеділок, 14 лютого 2022 15:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Всеукраїнський конкурс навчальних відео «Young education changers»