Студенти Коледжу на паралельному навчанні в Університеті Humanitas — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти Коледжу на паралельному навчанні в Університеті Humanitas

15 лютого 2022 Новини та події

Впродовж лютого 2022 року студенти Коледжу Університету «КРОК», котрі здійснюють паралельне навчання в Університеті Humanitas (м.Сосновець, Республіка Польща) (спеціальність «Економіка та управління бізнесом» (напрям підготовки «Менеджмент»), складають сесію.

У період з 31 січня по 11 лютого 2022 року наші студенти відвідують лекційні заняття онлайн та мають скласти підсумкові заліки. Це досить інтенсивний період для студентської молоді, адже впродовж двох тижнів вони отримають комплексно як теоретичний, так і практичний знаннєві блоки, які необхідні для успішного складання сесії. Нині, у зв’язку з епідемічною ситуацією, навчання відбувається дистанційно на основі віртуальної комунікаційної платформи «ClickMeeting» та системи «Moodle».

Зауважимо, що реалізація паралельного навчання для студентів Коледжу за спеціалізованою освітньою програмою Європейського Союзу стала можливою в рамках укладеної угоди «Про наукову, навчальну та культурну співпрацю» між Університетом «КРОК» (м. Київ, Україна) та Університетом Humanitas (м. Сосновець, Республіка Польща)».

Оновлено: Вівторок, 15 лютого 2022 15:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти Коледжу на паралельному навчанні в Університеті Humanitas