Історія успіху від туроператора «Феєрія» для майбутніх фахівців з туризму — Університет «КРОК»

Новини та події

Історія успіху від туроператора «Феєрія» для майбутніх фахівців з туризму

07 грудня 2021 Новини та події

Туроператор «Феєрія» – один з найпотужніших і найпопулярніших туристичних підприємств України.

Кафедра туризму з самого початку своєї діяльності співпрацює з туроператором у практико-орієнтованій підготовці. Майстер-клас від «Феєрії» на базі туристичного підприємства для студентів спеціальності «Туризм» у період до пандемії був обов’язковим. Особливо величезне враження така зустріч справляла на студентів 1 курсу, які реально починали розуміти, що значить бути справжнім фахівцем.

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією ми змогли відвідати туристичне підприємство, тому на початку навчального року було проведено спільний захід в Університеті «КРОК» для всіх студентів спеціальності «Туризм».

З вітальним словом виступили Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму та Карлов Олександр Федорович – директор Центру розвитку кар’єри, один із організаторів заходу.

Спікером заходу виступив Чернов Тарас – менеджер з розвитку, гід-екскурсовод туроператора «Феєрія», який крок за кроком представив діяльність туристичного підприємства.

Учасники зустрічі дізналися про те, що компанія працює на ринку туристичних послуг України вже понад 20 років, вона була заснована 15 січня 2001 року Головними девізами туроператора є «Життя одне. Живи» або «Життя одне – час линути у мандри!».

Турпідприємство пропонуємо тури в різні куточки світу, насамперед, це екскурсійні тури. Це перше підприємство в Україні, де започатковані автобусні тури без нічних переїздів, а з 2014 року впроваджено нову концепцію турів – «Авіатури за ціною автобусних». «Феєрія» перша відкрила для українців Албанію – новий напрямок літнього відпочинку, та курорт Марса Алам в Єгипті. Туроператор має численні нагороди: Абсолютний фаворит Олімпу в номінації «Нова якість життя» нагорода в номінації «Автобусні тури року» в міжнародному конкурсі «Вибір року» та інші нагороди.

Пан Тарас із захопленням розповідав про діяльність підприємства, демонстрував презентацію, наводив приклади. Студенти слухали, затамувавши подих, потім активно включилися у дискусію. Важливо, що студенти бачили успішну молоду людину, яка розуміється на туризмі, знає декілька мов, вміє захопити аудиторію.

Саме практико-орієнтовані зустрічі сприяють формуванню професійних компетентностей майбутніх фахівців з туризму.

Щиро дякуємо пану Тарасу та керівництву туроператора «Феєрія» за високий професіоналізм та популяризацію туризму!

Щиро дякуємо кафедрі туризму та Центру розвитку кар’єри за організацію заходу, а всім учасникам за участь!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Кафедра туризму /  ЦРК / Туристична вітальня від туроператора «Феєрія»

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 07 грудня 2021 17:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Історія успіху від туроператора «Феєрія» для майбутніх фахівців з туризму