Відбулась дискусійна панель за участю юних науковців Київської МАН в рамках Міжнародної конференції в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбулась дискусійна панель за участю юних науковців Київської МАН в рамках Міжнародної конференції в Університеті «КРОК»

07 грудня 2021 Новини та події

3 грудня 2021 року в рамках ІII Міжнародної конференції «Держава, регіони, підприємництво: інформаційні, суспільно-правові, соціально-економічні аспекти розвитку» відбулась дискусійна панель юних науковців відділення філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді».

З вітальним словом до учасників звернулась модератор секції – заступник директора Коледжу з наукової та методичної роботи Ірина Рибак, відзначивши широке партнерство Київської МАН та Університету «КРОК» у площині розвитку особистісного потенціалу молоді. Щирі слова вітання з успішним науковим дебютом почули спікери секції від завідувачки відділення філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» пані Тетяна Кот, а також від методистки відділу методичної роботи, керівниці секції «Педагогіка» Київської МАН пані Лариси Карчиної.

Тематика виступів була надзвичайно різноманітна, адже до участі у роботі секції долучились дослідники з таких галузей, як юриспруденція, філософія, соціологія, педагогіка, релігієзнавство. Проблематика мала досить багатогранний характер, як от: «Еколого-правові наслідки суходільного виробництва риби в рециркуляційних аквакультурних системах», «Пріоритети розвитку екологічного підприємництва Україні в умовах глобалізації»; «Нормативно-правове забезпечення та особливості реалізації політичних прав жінок в Україні» тощо.

Щиро вітаємо всю творчу та ерудовану когорту дослідників й дослідниць з здійсненням почесної місії, зокрема з першою апробацією власних наукових розвідок перед вельмиповажною спільнотою дослідників-МАНівців.

Оновлено: Середа, 08 грудня 2021 14:19
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбулась дискусійна панель за участю юних науковців Київської МАН в рамках Міжнародної конференції в Університеті «КРОК»