Можливості спортивного туризму. Way to challenge yourself! — Університет «КРОК»

Новини та події

Можливості спортивного туризму. Way to challenge yourself!

08 грудня 2021 Новини та події

22 листопада 2021 року для студентів спеціальності «Туризм» від Київської міської Федерації спортивного туризму організована професійна студія, у рамках вивчення навчальної дисципліни «Спеціалізований туризм» (3 курс, Тур-19) та програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму».

На зустріч були запрошені студенти 1-4 курсів.

Організатором заходу виступила Міхо Олена Іванівна – доцент кафедри туризму, викладач курсу «Спеціалізований туризм».

Спікер заходу – Рудєв Ігор Миколайович, президент Київської міської Федерації спортивного туризму.

Під час зустрічі пан Ігор розповів студентам про плани Федерації щодо залучення студентської молоді до активної участі у спортивних туристських походах, змаганнях з різних видів спортивного туризму, подорожей та активного дозвілля. З метою об’єднання студентів, які хочуть спробувати себе в різних видах спортивного туризму як учасники та як організатори, було створено єдиний Telegram-канал розповсюдження інформації «Студентський туризм в Києві», організовано співпрацю з різними ЗВО м. Києва з метою створення на їх базі та підтримки діяльності турклубів.

Одночасно Ігор Миколайович є й керівником турклубу «Время не ждет», учасники якого залучені до організації та участі у змаганнях, спортивних турпоходах різної категорії складності, включно із VI категорією, яка є найвищої в класифікації. Цього року члени турклубу були учасниками водного походу на катамаранах С4 VI категорії складності по річках Ріоні, Цхенісцкалі, Інгурі в Грузії. В Україні проведення водних походів такої високої категорії складності неможливе. Похід вимагає ретельної підготовки та є справжнім викликом для керівників та учасників, але емоції та враження, отримані після проходження такого складного маршруту, є найціннішими. Студентам Університету було запропоновано участь у різних програмах Федерації та турклубу: практика катання на лижах у Карпатах взимку, походи та сплави навесні та влітку, гірські походи, програми підготовки організаторів та інструкторів спортивного туризму «Школа туризму», участь у змагання з різних видів спортивного туризму, спортивно-туристська практика.

Тема виявилась цікавою студентам усіх курсів, викликала жваве обговорення та позитивні враження.

Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму щиро подякувала усім учасникам заходу та висловила пропозицію щодо спільної діяльності кафедри туризму та Туристичного клубу. Ми плануємо продовження співпраці з Федерацією і турклубом в особі І.М. Рудєва, організацію некатегорійних походів та сплавів по річках України.

Кафедра туризму висловлю щиро подяку Рудєву Ігору Миколайович за надзвичайно цікаву розповідь, закоханість у справу та популяризацію туризму!

Щиро дякуємо Міхо Олені Іванівні за організацію надзвичайно цікавого практико-орієнтованого заходу, а всім учасникам за активну участь!!!

Оновлено: Середа, 27 липня 2022 18:38
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Можливості спортивного туризму. Way to challenge yourself!