Двотижневе стажування з медіації в Нідерландській Бізнес Академії — Університет «КРОК»

Новини та події

Двотижневе стажування з медіації в Нідерландській Бізнес Академії

22 листопада 2021 Новини та події

Друга група студентів Університету «КРОК» пройшла двотижневе стажування з медіації в Нідерландській Бізнес Академії Netherlands Business Academy в м. Дордрехт, Нідерланди.

У стажуванні взяли участь студенти Університету «КРОК» програм бакалаврату та магістратури «Психологія», програм магістратури Бізнес школи КРОК – BSK «Global Business Management» та «Медіація та менеджмент конфліктів». Варто зазначити, що студенти програми «Global Business Management» є випускниками першого набору «Медіація та менеджмент конфліктів» Бізнес школи КРОК – BSK.

Стажування включало в себе широку програму навчання та практики, у тому числі симуляції процесу медіації. Наші студенти познайомились та тренувались з провідними медіаторами Нідерландів: Ян ван Звітенен, Джиа ван Кломпенбург, Маріон Кайперс, представниками Бюро медіації та суду Нідерландів, а також дізнались про особливості розгляду кримінальних справ на прикладі практики медіаторки Дани Рон з Університету Туріба, Латвія. Разом із нашими студентами з України у стажуванні брали участь студенти з Азербайджану та Грузії, що дало можливість обмінятись досвідом впровадження та ведення медіації в різних країнах.

Протягом стажування, студенти пройшли оцінювання, яке проводила International Master Mediation Federation. За результатами даного оцінювання студенти отримали Дипломи International certified mediator, International Counsellor of Mediation.

Вітаємо студентів з успішним проходженням стажування! Дякуємо Нідреландській Бізнес Академії за чудову організацію та змістовність заходу!

Оновлено: Вівторок, 23 листопада 2021 13:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Двотижневе стажування з медіації в Нідерландській Бізнес Академії