Перинатальна психологія — Університет «КРОК»

Новини та події

Перинатальна психологія

19 листопада 2021 Новини та події

08 листопада 2021 у Навчально-практичному психологічному центрі «Крок за КРОКом» відбулося заключне заняття практичного сертифікатного курсу з перинатальної та репродуктивної психології.

Це був новий курс для студентів та випускників спеціальності «Психологія» Університету «КРОК» та для інших учасників – психологів і майбутніх батьків.

Випускники курсу відзначили велику кількість отриманих методик та практичних інструментів, які вони вже апробували в своїй консультативній та психотерапевтичній практиці.

Тож запрошуємо реєструватись на навчання у наступній групі, яке розпочнеться у лютому 2022 року!

Вартість одного заняття (4 академ. год.) – 700 грн.; для студентів, випускників, викладачів Університету «КРОК» – 500 грн. Оплата здійснюється в касу Університету «КРОК» (направлення на оплату отримати в каб. 402, 4 поверх) чи дистанційно на рахунок Університету «КРОК».

Заняття проводять:

Лариса Чепрасова – акушерка, перинатальний психолог, директор Центру розвитку сім’ї «Сімейне коло», голова ГО «Асоціація свідомого батьківства», співорганізатор Всеукраїнської науково-практичної конференції з перинатології. Пройшла стажування в пологових будинках та перинатальних центрах Філадельфії (США); представляла Україну на Міжнародному конгресі акушерських асоціацій в Осло (Норвегія); пройшла навчання в Центрі практичної психології МДУ – «Перинатальна психологія та психологія батьківства». Автор багаточисельних публікацій в популярних виданнях з батьківства. Тренер на конференціях з практичної психології. Володар золотої статуетки «За особливий внесок в розвиток перинатальної культури України» 2006 року. Мама двох синів.

Юлія Сидорова – перинатальний, репродуктивний психолог-психотерапевт, сімейний лікар, керівник центру «МамаПрофі». Пройшла навчання у таких майстрів, як М. Оден, Д. Чемберлен, Г. Філіпова, Г. Брехман, М. Воронов. Автор майстер-класів на конференціях з практичної психології. Тренер щорічної конференції з перинатології. Володар золотого знаку «За особливий внесок в перинатальну культуру Україны» 2006 року. Впродовж 15 років проводить навчання фахівців за авторською програмою «Паросток життя». Постійний учасник спеціалізованих теле- й радіопрограм. Мама сина й доньки.

Посилання на вхід буде надіслано після реєстрації та оплати першого заняття.

Оновлено: Вівторок, 23 листопада 2021 13:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Перинатальна психологія