Навчальний візит у рамках проекту ЄС Erasmus+ COOPERA «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні» — Університет «КРОК»

Новини та події

Навчальний візит у рамках проекту ЄС Erasmus+ COOPERA «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні»

19 листопада 2021 Новини та події

9-11 листопада 2021 року в Університеті Ллейда (Іспанія) відбувся навчальний візит у рамках проєкту ЄС Erasmus+ COOPERA «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні».

Команду COOPERA Університету «КРОК» представили Наталія Літвін, проректор з науково-педагогічної роботи; Анастасія Якименко, кар`єрний консультант ЦРК, професійний коуч; Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва; Галина Богаченко, керівник проєктів та програм УМС.

Експерти Університету Ллейда детально презентували різні аспекти впровадження дуальних навчальних програм, включаючи менторство з боку університета та компанії, різні моделі реалізації програм тощо. Делагації університетів України, Молдови та Болгарії відвідали компанії-партнери Університету Ллейда у реалізації дуальної освіти, такі як: Agroalimentària de Guissona, Bonarea, провідна сільськогосподарська компанія Іспанії, яка здійснює весь ланцюг виробництва: вирощування, переробка, логістика, магазини та ресторани. Ros & Roca, яка займається виробництвом та експортом сміттєзбиральних машин, контейнерів, машин для миття вулиць та експортує свою продукцію в 45 країн світу, науково-технологічний парк PCiTAL, Fundació Eurecat.

Проєкт «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA» спрямований на інтеграцію дуальної вищої освіти (DHE) у країнах-партнерах, а також розвиток навичок працездатності, підвищення релевантності навчання студентів відповідно до потреб професійного світу, досягнення більшої економічної ефективності та соціальної інтеграції. Координатором проєкту є Академія економічної освіти, Молдова; національним координатором є Університет «КРОК», Україна. Проєкт співфінансується Програмою Європейського Союзу Еразмус +.

Оновлено: П'ятниця, 19 листопада 2021 17:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Навчальний візит у рамках проекту ЄС Erasmus+ COOPERA «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні»