Випускники #проКРОК — Університет «КРОК»

Новини та події

Випускники #проКРОК

13 липня 2021 Новини та події

На початку липня 2021 року актова зала Університету «КРОК» традиційно майорить не лише від великої кількості гостей, а й від великої кількості щасливих посмішок та гарних емоцій на обличчях випускників Університету «КРОК». 

Як приємно бачити щирі посмішки випускників та чути приємні слова на адресу професорсько-викладацького складу Університету. Але як і будь-яке свято, випуски також мають властивість закінчуватися і на згадку про випускників залишаються лише приємні слова та спогади.Саме з такими позитивними, щирими відгуками від студентів, випускників та їх батьків на адресу нашого Університету знайомимо Вас:

«... Окреме спасибі всім викладачам. Це дійсно люди які хочуть навчити, а не просто дати тупе завдання і забити. Особливо дякую Олегу Сергійовичу Тимчуку який був моїх «духовним наставником" за дипломом. І нашого декана Рача Валентина Анатолійовича саме він підштовхнув мене з першого курсу займати розробкою ігор і до цього дня. Взяв з мене слово і я його дотримав...», – випускник спеціальності «Комп'ютерні науки» Яніс Голландс.

«Наш девіз Кроківського Духу: «Боїшся не роби, робиш — не бійся!» Дякую Університету «КРОК» за ці неповторні студентські роки!» – випускниця спеціальності «Туризм» Тетяна Донцова.

«Хочу сказати дякую усім! Я дуже радію, що навчався у цьому прекрасному навчальному закладі. Не все, звичайно, було легко і приємно: були і перескладання, і всіляке таке... Але мені дуже сподобалося тут навчатися! Бажаю викладачам хороших студентів!» – випускник спеціальності «Комп'ютерні науки» Олександр Мінка.

Ще чимало подібних позитивних відгуків про наш Університет, останнім часом, можна побачити в соціальних мережах і вони вкотре підтверджують, що Університет «КРОК» — лідер серед приватних навчальних закладів! Ще раз щиро вітаємо випускників та їх рідних, дякуємо за приємні слова і зичимо подальших звершень!

Оновлено: Середа, 19 квітня 2023 12:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Випускники #проКРОК