Друга зустріч консорціуму проєкта ЄС Еразмус+ Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні — Університет «КРОК»

Новини та події

Друга зустріч консорціуму проєкта ЄС Еразмус+ Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні

23 червня 2021 Новини та події

21 червня 2021 року відбулась друга зустріч консорціуму проєкта ЄС Еразмус+ Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA 617490-EPP-1-2020-1-MD-EPPKA2-CBHE-SP.

Анастасія Якименко, кар`єрний консультант ЦРК, професійний коуч, Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва, та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм представляли команду брали участь від Університету «КРОК».

Метою зустрічі було підведення підсумків за перші півроку реалізації проєкту, планування активностей на період до 2022 року та визначення ролей та обов`язків партнерів, обговорення дат навчальних візитів, планів дисемінації, закупівлі обладнання тощо.

Проєкт Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/ COOPERA спрямований на інтеграцію дуальної вищої освіти (DHE) у країнах-партнерах, а також розвиток навичок працездатності, підвищення релевантності навчання студентів відповідно до потреб професійного світу, досягнення більшої економічної ефективності та соціальної інтеграції. Координатором проєкту є Академія економічної освіти, Молдова; національним координатором є Університет «КРОК», Україна.

Оновлено: Вівторок, 29 червня 2021 12:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Друга зустріч консорціуму проєкта ЄС Еразмус+ Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні