Розмаїте та насичене студентське життя — Університет «КРОК»

Новини та події

Розмаїте та насичене студентське життя

24 червня 2021 Новини та події

Окрім навчання студенти Університету «КРОК» та Фахового Коледжу «КРОК» реалізують свої здібності у різних проєктах, змаганнях, проявляють лідерські здібності в органах студентського самоврядування.

Студентська рада, як Університету, так і Коледжу завжди долучається до всіх подій і традиційних заходів, що відбуваються. Активісти, окрім організації концертів (а цього року, навіть дистанційно та все ж вони були!) до Посвяти у студенти, Дня працівника освіти, Новорічної казки, різноманітних інтерактивів до Дня української мови і писемності, Дня студента та багатьох інших, проводять різні благодійні акції, ярмарки, збори макулатури та батарейок (Екологічний клуб «ЛОТОС»), іграшок та одягу для дитячих будинків.

Мистецькі студії Культурного центру Університету «КРОК» – вокальна та танцювальна – відкриті кожному, хто мріє доторкнутися до світу прекрасного, бути частинкою неймовірної студентської енергії, що здатна створювати прекрасні і дуже щирі речі. Так, зокрема, учасники Вокальної студії постійно беруть участь в університетських проєктах, Всеукраїнських вокальних конкурсах, записують пісні на професійній студії звукозапису та знімають кліпи.

Танцювальний колектив «К-GIRLS» неодноразово ставав лауреатом першого ступеня, здобував Гран-прі конкурсів та не збирається на цьому зупинятися, адже дух суперництва, феєрія танців та радість перемогам мотивує та заряджає на нові звершення.

В Університеті та Коледжі створені усі умови для того, щоб навчатися не тільки за фахом, але і розвивати свої таланти та організаторські здібності і досягати нових вершин у різних сферах! Головне – вміти мріяти, віднаходити однодумців і не зупинятися перед перешкодами, адже студентське життя таке насичене і розмаїте!

Оновлено: Четвер, 24 червня 2021 12:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Розмаїте та насичене студентське життя