Захист проєктів здобувачів 2-го курсу — Університет «КРОК»

Новини та події

Захист проєктів здобувачів 2-го курсу

25 червня 2021 Новини та події

16 червня 2021 року за результатами реалізації практичної підготовки здобувачів другого курсу освітньої програми «Комп’ютерні науки» відбувся захист проєктів.

Команди мали один місяць для налагодження комунікації, пошуку теми та розробки своїх проєктів. Найбільш цікавими виявились проєкти команди TimeSoft у складі Симоновського Євгенія, Белявцева Юрія, Вергуна Дмитра, Колеснікова Євгенія, Ластівки Тимофія, Тирона Владислава, Печкури Олександра та команди PyQtShallowTube у складі Лясковського Олексія, Кузнецова Владислава, Гайдука Сергія, Лавріновича Євгенія, Радченко Максима, Ковальчука Антона.

Перша команда розробила програму, яка призначена для аналізу витраченого часу, а також для передбачення майбутніх витрат часу на основі отриманої інформації. Вона є кросплатформенною, а також інтегрована з ботом в месенджері телеграм. В програмі користувач фіксує категорію діяльності, день та час її виконання, а також витрачений на неї час. Після цього на основі отриманих даних можна створити діаграму або графік розподілу часу за категоріями. Якщо перейти за цим лінком, можна ознайомитись і навіть завантажити останню версію програми, проте наразі вона ще знаходиться на стадії тестування та вдосконалення.

Суть продукту другого проєкту полягає в тому, щоб дивитися відео з YouTube без зайвих його функцій: недоречних рекомендацій, реклами, коментарів тощо. Програма має підтримку власного списку «Обраного», не містить реклами, є кросплатформенною та простою за дизайном. Вона напряму звертається до серверів YouTube, що містять тільки саме відео, і надає ці посилання користувачу. Оскільки здобувачі були більш орієнтовані на реалізацію функціоналу та вдосконалення коду, дизайн застосунку є мінімалістичним. З їх слів – це дозволяє краще сфокусувати увагу користувача на функціях проєкту.

Оновлено: П'ятниця, 25 червня 2021 12:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Захист проєктів здобувачів 2-го курсу