Відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з комп’ютерних наук — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з комп’ютерних наук

23 червня 2021 Новини та події

14-16 червня 2021 року відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр за освітньою програмою «Комп’ютерні науки».

Екзаменаційна комісія працювала у складі:
Голова комісії: Меркулова Катерина Володимирівна – доцент кафедри програмних систем та технологій КНУ ім. Тараса Шевченка, доцент кафедри комп’ютерних наук Університету «КРОК», кандидат технічних наук, доцент;
Члени комісії:

  1. Рач Валентин Анатолійович – директор Навчально-наукового Інституту інформаційних та комунікаційних технологій Університету «КРОК», доктор технічних наук, професор;

Тимчук Олег Сергійович – завідувач кафедри комп’ютерних наук Університету «КРОК», кандидат технічних наук, доцент. Голова комісії К.В. Меркулова високо оцінила відповідність засвоєних знань та умінь вимогам стандартів вищої освіти. Усі члени екзаменаційної комісії відзначили, що здобувачі гарно володіють тематикою, надали обґрунтовані та влучні відповіді на запитання. Представлені до захисту теми були оригінальними та різноманітними, присвячені актуальним питанням розробки та впровадження клієнт-серверних застосувань, інтелектуальних систем аналізу та обробки даних, застосування комп’ютерної графіки, геймдизайну та інше.

Пропонуємо ознайомитися з відео-презентаціями робіт випускників, які отримали найбільшу кількість позитивних відгуків від викладачів та студентів:

1. Карташов Данііл «Додаток для автоматичної генерації карти гри для ігрового двигуна Unity». У роботі досліджено існуючі методи та алгоритми автоматичної генерації тайлових карт, Запропоновано новий підхід автоматичної генерації tilemap, що стосується створення гексагональних карт.

 
 

2. Мельник Олексій «WEB-застосунок для формування індивідуального навчального плану здобувачів вищої освіти в Університеті «КРОК». Підсистема вибору курсів». Реалізовано підсистему вибору курсів у проекті WEB-застосунок для формування індивідуального навчального плану здобувачів вищої освіти в Університеті «КРОК», що дозволяє студентам обирати навчальні предмети, викладачів на обраний адміністратором навчальний рік та семестр за допомогою сучасної мови програмування, бази даних та фреймворку.

 
 

3. Осмоленко. С.Є. «Мобільний застосунок створення та поширення зображень у стилі піксель-арт». Реалізовано мобільний застосунок з функціоналом створення, редагування, поширення та перегляду зображень у стилі піксель-арт. Застосунок реалізовано на базі технологій React Native, styled-components, MobX та Firebase використовуючи мову програмування TypeScript.

 
 

4. Скоп-Білоножко Антон «Мобільний застосунок для підготовки до ЗНО з української мови і літератури». Застосування запропонованої системи допоможе значно підвищити рівень підготовки користувача до ЗНО з української мови та літератури. Розвине увагу, та пам’ять. Використання застосунку зменшує час на підготовку та значно збільшує ефективність вивчення.

 
 

5. Попович Ю.А. «Розробка web-застосунку для обробки заявок. Розроблено UX/UI дизайн інтерфейсу для веб-застосунку обробки заявок». Для розробки дизайну інтерфейсу було застосовано один з методів UX досліджень. Також, до open source системи OsTicket, доопрацьовано функціонал для прийому заявки від клієнтів у вигляді telegram-боту.

 
 

6. Франчук Т.О. Розробка і дизайн користувальницького інтерфейсу мобільного контент-додатка «Всесвіт Гаррі Поттера». Розроблено дизайн користувальницького інтерфейсу мобільного контент-додатка на основі вивчення і застосування напрямку UI / UX – дизайну.

 
 

Вітаємо студентів та їх керівників з успішним захистом та бажаємо подальших успіхів і звершень! Запрошуємо випускників на навчання в магістратурі КРОК!

Оновлено: Середа, 23 червня 2021 15:54
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбулися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів з комп’ютерних наук