Туризм: зустріч з випускниками – завжди свято — Університет «КРОК»

Новини та події

Туризм: зустріч з випускниками – завжди свято

17 червня 2021 Новини та події

15 червня 2021 року на кафедру туризму завітали випускники 2020 року, представники групи ТУР-16: Гресь Тетяна, Гороховська Анастасія, Смоян Ерміне, Пономаренко Дмитро.

Як цікаво було обмінятися думками про перший і неабиякий практичний досвід, перші здобутки у професії, поділитися приємними спогадами про студентське життя!

Але ще була одна причина візиту! Випускники принесли довгожданий фотоальбом групи ТУР-16 про студентське життя, який створили самі!!! Над вишуканим дизайном чарувала Тетяна, це її авторська розробка, Дмитро взяв на себе організаційну частину.

Ми всі були в захваті!!! У кожного одногрупника своя сторінка, де написані від руки враження і побажання, надзвичайно креативна подача всього матеріалу!

Як гарно, що випускники не забувають Університет, кафедру, цікавляться подіями, пропонують співпрацю.

Протягом року випускники брали участь у заходах кафедри: Дмитро Пономаренко, Смоян Ерміне, Гресь Тетяна були учасниками наукової конференції «Спадщина ЮНЕСКО та туризм», організованої кафедрою. А Дмитро взагалі весь навчальний рік допомагав технічно забезпечувати всі ключові онлайн-заходи кафедри!

Дмитро та Ерміне були спікерами ІІІ Круглого столу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як запорука відповідального бізнесу», де представили туристичну кампанії, з якою працюють. Спікери-випускники справили грандіозне враження на наших студентів, які реально побачили, чого можна досягти за 4 роки навчання, коли відповідально до цього ставитись.

Ерміне та Анастасія також взяли участь у відеопроекті «Випускники рекомендують», де розказали про спеціальність «Туризм» та навчання в Університеті «КРОК».

До речі, всі гості прийшли в однакових креативних футболках, де написано:
«Неймовірні люди:
Будь талановитою, як Таня!
Будь розумною, як Ерміне!
Будь гарною, як Настя!
Будь крутим, як Діма!»

Дорогі випускники!
Ми дуже дякуємо усім вам за відданість, дружбу, партнерство!
Щиро дякуємо усій групі ТУР-16 за прекрасний альбом, дякуємо його авторам та організаторам, усіх, хто надихав і брав участь! Дуже любимо усіх вас і завжди чекаємо!!!

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:52
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туризм: зустріч з випускниками – завжди свято