ІІІ КРУГЛИЙ СТІЛ «Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як запорука відповідального бізнесу» — Університет «КРОК»

Новини та події

ІІІ КРУГЛИЙ СТІЛ «Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як запорука відповідального бізнесу»

16 червня 2021 Новини та події

Одним з найпопулярніших заходів цього навчального року, за відгуками студентів, став третій Круглий стіл «Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як запорука відповідального бізнесу», який був проведений вкінці лютого 2021 року.

Розкажемо про нього.
Відкрила захід Мелько Людмила Федорівна – к.пед.н., доцент, завідувач кафедри туризму, яка наголосила що захід є традиційним для кафедри туризму і дуже важливим для розвитку спеціальності «Туризм» в Університеті «КРОК». Він був започаткований у 2018 році, з нагоди 5-річчя кафедри туризму. Учасниками заходів є наші партнери, які працюють у сфері туризму, та колеги, які займаються підготовкою фахівців.

Читати про перший Круглий стіл
Читати про другий Круглий стіл

З вітальним словом до учасників звернулась Наконечна Наталія Василівна – проректор з корпоративного управління Університету «КРОК», яка підкреслила важливість системної діяльності кафедри туризму щодо практико-орієнтованої підготовки майбутніх фахівців.

Особливістю Круглого столу цього року було те, що учасниками стали не тільки партнери кафедри туризму, але й студенти спеціальності «Туризм» з 1 по 4 курс!

Але головна інтрига – це спікери, якими виступили наші студенти-випускники, які наразі працюють у туризмі!

Це Ерміне Смоян та Дмитро Пономаренко – спікери-партнери підприємства «Advant», випускники спеціальності «Туризм» 2020 року, які закінчили спеціальність «Туризм» з червоним дипломом. Була представлена презентація на тему: «Міжнародна холдингова компанія Advant" на ринку туристичних послуг». Спікери розповіли про історію заснування компанії, команду, особливості туристичного продукту, надання туристичних послуг, особливості діяльності у період пандемії; продемонстрували вміння працювати з основними базами, пошуковими системами. Виступ пройшов надзвичайно вдало. Наші випускники, приємно вразили своєю компетентністю, любов'ю до професії, вмінням донести до аудиторії інформацію та зацікавити публіку.

Було багато запитань.

Кахута Надія Дмитрівна – декан факультету економіки та підприємництва, яка вчила спікерів з першого курсу, підкреслила про надзвичайно високу компетентність спікерів і подякувала за популяризацію туризму.

Змістовними та мотивованими були відповіді спікерів на цікаві професійні запитання Уварової Ганни Шевкетівни – к.пед.н., доцента, заступника зав.кафедри туризму, Іщенко Людмили Володимирівни – відповідального секретаря Приймальної комісії, незмінного учасника мандрівок кафедри туризму, Якименко Анастасії Вікторівни – профконсультанта Центру розвитку кар’єри, практичного психолога, Гаврилюк Світлани Павлівни – к.е.н., доцента, доцента кафедри туризму. У другій частині заходу відбулась дискусія на теми: «Туризм у сучасних умовах: проблеми та нові можливості», «Яким я бачу сучасного фахівця з туризму?!».

Гідно виглядали наші студенти усіх 4-х курсів, які представили напрацювання від груп. Командні виступи-презентації організовували та представили:

  • Киценко Анастасія, Подерня Аліна – студенти 1 курсу групи ТУР-20;
  • Кнаус Дар’я, Кара Олексій, Горіна Юлія – студенти 2 курсу групи ТУР-19;
  • Матко Юлія, Таран Вірсавія, Іщенко Катерина – студенти 3 курсу групи ТУР-18;
  • Коненко Олександра, Донцова Тетяна, Гаврілова Дарія, Жила Єлизавета – студенти 4 курсу групи ТУР-17.

На заході були присутніми біля 60 осіб. Надзвичайно позитивними були відгуки студентів. Головне, що здобувачі вищої освіти не тільки розширили знання щодо особливостей туристичної діяльності, у т.ч. у кризові часи, але й реально познайомились із здобутками випускників спеціальності «Туризм» нашого Університету «КРОК». Виявляється, як підкреслили студенти, що успішними можна стати і в період кризи, якщо є системна праця, мотивованість, відповідальність, бажання розвиватись і величезна любов до професії.

Щиро дякуємо Смоян Ерміне та Пономаренко Дмитру за змістовну зустріч і закоханість у професію! Це чудово, що наші кращі студенти популяризують туризм та діляться своїми напрацюваннями!!!

Щиро дякуємо усім спікерам, учасникам, організаторам Круглого столу за активну участь у заході, дискусію, глибоку зацікавленість в успішній реалізації освітньої програми з туризму у нашому Університеті!

Це результат спільної командної багаторічної роботи!

Запрошуємо усіх до подальшої плідної співпраці!!!

Оновлено: Середа, 16 червня 2021 16:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ІІІ КРУГЛИЙ СТІЛ «Практико-орієнтована підготовка фахівців з туризму як запорука відповідального бізнесу»