IV Міжнародна науково-практична конференція «Юнгіанське консультування: теорія та практика» — Університет «КРОК»

Новини та події

IV Міжнародна науково-практична конференція «Юнгіанське консультування: теорія та практика»

16 червня 2021 Новини та події

5-6 червня 2021 року відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Юнгіанське консультування: теорія та практика» в онлайн-форматі, на платформі ZOOM.

Організатори Конференції – Навчально-науковий інститут психології Університету «КРОК» та Київський юнгіанський інститут.

Участь у Конференції з юнгіанського консультування взяли близько 100 учасників з різних країн, серед яких багато відомих фахівців-психологів. Обидва дні були дуже цікавими, насиченими та багатими на нові знання й позитивні емоції. Відбулося 24 майстер-класи – щодня по три майстер-класи у чотирьох лінійках. Захопливі лекційні та практичні матеріали, багато практичних методик, новий досвід, інсайти... Підбиття підсумків Конференції було плідним. І спікери, й учасники дякували організаторам та один одному.

Щиро дякуємо за співпрацю з Навчально-науковим інститутом психології Університету «КРОК» та вітаємо з вагомою науково-практичною подією керівника та засновника Київського юнгіанського інституту кандидата психологічних наук, відомого юнгіанського консультанта Разіду Ткач!

Оновлено: Середа, 16 червня 2021 16:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » IV Міжнародна науково-практична конференція «Юнгіанське консультування: теорія та практика»