Відбір студентів на програми академічної мобільності — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбір студентів на програми академічної мобільності

27 квітня 2021 Новини та події

26 квітня 2021 року у Microsoft Teams відбувся конкурсний відбір здобувачів Університету «КРОК» на програми академічної мобільності з європейськими закладами вищої освіти.

До складу відбіркової комісії увійшли: Лотарєв А.Г., начальник управління міжнародного співробітництва, Дробина А.О., керівник проєктів та програм, Євченко М.С., менеджер з адміністративної діяльності, Павлова І.І., менеджер по роботі зі студентами Студентського офісу, Панова А., представник Студентської ради Університету.

Студенти мали змогу обирати партнерські університети Польщі, Угорщини, Литви, Латвії, Італії, Іспанії, Німеччини, Туреччини та Австрії. На відбір зареєструвалося 23 учасники, 17 з яких пройшли усі етапи відбору, а саме: написання мотиваційного листа; тест з англійської мови на рівень В2; інтерв’ю з відбірковою комісією.

Результати відбору вже доступні у групі KROK_Exchange. Переглянути відеозапис відбору.

Вітаємо переможців! Щиро віримо, що Ви успішно і з користю проведете семестр у європейському закладі вищої освіти та достойно представите Університет «КРОК» на міжнародному рівні! А тих, кому не вдалося переконати відбіркову комісію цього разу, чекаємо на наступному відборі у жовтні 2021 року!

Слідкуйте за новинами!

Оновлено: Середа, 28 квітня 2021 12:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбір студентів на програми академічної мобільності