Підсумки круглого столу «Антикризове управління: імператив сучасної економіки» — Університет «КРОК»

Новини та події

Підсумки круглого столу «Антикризове управління: імператив сучасної економіки»

27 квітня 2021 Новини та події

23 квітня 2021 року за ініціативи Кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК» та Кафедри економіки підприємства Університету державної фіскальної служби України було проведено тематичне онлайн-засідання за круглим столом на тему: «Антикризове управління: імператив сучасної економіки».

Тематика круглого столу охоплювала широке коло дискусійних питань – від теоретико-методологічних проблем формування парадигми сучасного антикризового управління до питань забезпечення оперативного захисту економічної безпеки підприємництва та проблем захисту від рейдерів і колекторів.

З вітальним словом до учасників заходу звернулись проректор з наукової роботи Університету «КРОК» д.е.н., професор Мігус Ірина Петрівна; завідувач кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК», д.е.н., професор Грушко Віктор Іванович; завідувач кафедри економіки підприємства Університету ДФСУ д.е.н., професор Лазебник Лариса Леонідівна.

До роботи заходу долучилися стейкхолдери в особі партнера ТОВ «КРОУ БІСІ УКРАЇНА» Михайла Романова та здобувачі вищої освіти обох університетів.

 

Програма заходу.

Доповіді та тезові матеріали круголого столу.

Щиро дякуємо організаторам, колегам і партнерам за активну участь у роботі круглого столу. Сподіваємось, що подібні заходи є надзвичайно актуальними, корисними та своєчасними!

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 14:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Підсумки круглого столу «Антикризове управління: імператив сучасної економіки»