Кращі практики по прийому та інтеграції іноземних студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Кращі практики по прийому та інтеграції іноземних студентів

15 квітня 2021 Новини та події

14 квітня 2021 року в рамках проєкту INTERADIS «Адаптація та інтеграція іноземних студентів» відбулась онлайн-частина навчального візиту «Кращі практики прийому та інтеграції іноземних студентів Університету Миколаса Ромеріса», яка зібрала 57 учасників з закладів вищої освіти ЄС та України.

Андрій Лотарєв, начальник управліня міжнародного співробітництва та інші співробітники УМС, а саме: Галина Богаченко, керівник проєктів та програм; Анна Дробина, керівник проєктів та програм; Марина Євченко, менеджер з адміністративної діяльності; Інга Заєць, Юлія Хрієнко та Шепеля Анастасія, керівники проєктів та програм; Олександра Горбаченко, менеджер з адміністративної діяльності взяли участь в онлайн-заході.

Організатор онлайн-візиту, Університет Миколаса Ромеріса (Литва), презентував учасникам кращі практики з наступних питань: Відділи університету, залучені до роботи з іноземними студентами: Прийом та маркетингу, Міжнародний відділ, Відділ розвитку кар’єри. Стратегії набору та маркетингові інструменти. Успіхи та невдачі. Висновки. Підготовчі роботи перед приїздом студентів та робота з прийнятими іноземними студентами.

Презентація досвіду Університету МРУ. Активності з інтеграції іноземних студентів після їх прибуття. (Вступний тиждень, орієнтаційні активності, діяльність студентів-наставників (або студентських послів) з моменту прибуття, соціально-культурна інтеграція, середньострокове спостереження, консультування та супутні послуги протягом усього періоду навчання). Орієнтаційна робота перед випуском - профорієнтація (стажування аспірантів, консультації та допомога для випускників, які шукають роботу). Інтеграція іноземних студентів з вуст самих студентів.

Дякуємо Університету Миколаса Ромеріса за організацію плідного та ефективного онлайн-візиту!

Проєкт INTERADIS «Адаптація та інтеграція іноземних студентів» має на меті інтегрувати іноземних студентів в український та європейський освітній простір за допомогою культурних, етнічних, соціальних та академічних цінностей.

Проєкт співфінансується програмою Європейського Союзу Еразмус +.

Оновлено: Четвер, 15 квітня 2021 22:31
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Кращі практики по прийому та інтеграції іноземних студентів