Під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО: «Всеукраїнська «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціатива: креативна НЕ конференція» — Університет «КРОК»

Новини та події

Під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО: «Всеукраїнська «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціатива: креативна НЕ конференція»

15 квітня 2021 Новини та події

21 квітня 2021 року на онлайн-платформі Microsoft Teams відбудеться «Всеукраїнська «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціатива: креативна НЕ конференція».

Проєкт ініційовано на відзначення Міжнародного дня Матері-Землі, Всесвітнього дня творчості та інноваційної діяльності, в рамках проголошення ООН 2021 року Міжнародним роком овочів та фруктів, Міжнародним роком миру та довіри, Міжнародним роком креативної економіки з метою стійкого розвитку.

Всеукраїнська «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціатива об’єднала 29 навчальних закладів країни, що є частиною мережі Асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні. Така натхненна робота нашого творчого натхненного юнацтва не могла залишитись не поміченою.

Пишаємося, що цей чудовий проєкт підтримали вельмиповажні офіційні інституції, як-от: Міністерство освіти і науки України, Національний координатор мережі Асоційованих шкіл ЮНЕСКО в Україні, Державне агентство з питань мистецтв та мистецької освіти, Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація. І ми отримали ще одну чудову новину! Захід відбуватиметься під патронатом високоповажної Національної комісії України у справах ЮНЕСКО.

Бажаємо всім причетним творчого натхнення та плідної колаборації в рамках підготовки та проведення цього масштабного проєкту.

Оновлено: Понеділок, 19 квітня 2021 11:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО: «Всеукраїнська «ЕКО+ЕТНО+AРТ» ініціатива: креативна НЕ конференція»