Учасники проєкту CLIMAN вивчали досвід Латвії у сфері кліматичного менеджменту — Університет «КРОК»

Новини та події

Учасники проєкту CLIMAN вивчали досвід Латвії у сфері кліматичного менеджменту

16 квітня 2021 Новини та події

14 квітня 2021 року в рамках проєкту CLIMAN «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» відбулась онлайн частина начального візиту, організована Університетом Туріба (Рига, Латвія), захід зібрав представників ЗВО з Грузії, України, Республіки Білорусь, Німеччини, Нідерландів, Італії, Литви.

Олена Бєлова, заступник завідувача, старший викладач кафедри бізнес-адміністрування та управління проектами; Олена Наумова, доцент кафедри маркетингу та поведінкової економіки та Галина Богаченко, керівник проєктів та програм представляли команду Університету «КРОК».

Під час навчального візиту університет поділився досвідом Латвії та Університету Туріби в сферах управління кліматом, запобігання змінам клімату, реалізації різних ініціатив у сфері управління кліматом, питання сталого розвитку у програмах навчання. Так як університет Туріба спеціалізується в Бізнес-освіті, особлива увага була приділена сталому бізнесу. Зустріч відкрила Крістіна Тіханова, адміністратор проєкту CLIMAN та Агіта Доніща, декан факультету міжнародного туризму, академічний координатор проєкту CLIMAN.

«Глобальні виклики та політика ЄС у сфері управління кліматом та сталого розвитку. Досвід Латвії» презентувала Інес Пельсе, старший експерт Міністерства захисту довкілля та регіонального розвитку, департамент координації, стратегії та відділу сталого розвитку.

«Кліматичний менеджмент та питання сталого розвитку в навчальних програмах Університету Туріби та туристична освіта» презентувала Маргарита Платас, лектор університету Туріби.

«Ініціативи з управління кліматом, сталий розвиток та зелене мислення в бізнесі. Приклади Латвії» були викладені Євою Брускле, віце-деканом факультету бізнес-адміністрування. Зустріч завершилася обговореннями та висновками.

Велика подяка організаторам заходу — університету Туріби та всім учасникам. Проєкт «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» має на меті допомогти університетам Грузії, Республіки Білорусь і України стати центрами розвитку досліджень кліматичного менеджменту для прискорення інтеграції в світовий кліматичний ринок і реалізації світових вимог по кліматорегулюванню шляхом впровадження кращих європейських практик у сфері запобігання зміни клімату, адаптації та мінімізації наслідків.

Проєкт співфінансується Програмою Еразмус+ Європейського Союзу.

Оновлено: П'ятниця, 16 квітня 2021 18:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Учасники проєкту CLIMAN вивчали досвід Латвії у сфері кліматичного менеджменту