Цифрові трансформації в Університеті «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Цифрові трансформації в Університеті «КРОК»

14 квітня 2021 Новини та події

Умови роботи під час карантину стали випробуванням для багатьох закладів вищої освіти, і наш Університет не став винятком. Кажуть, криза — це «стрибок в реальність», і те, як ти приземлишся, показує ступінь готовності до труднощів.

Сучасний освітній простір все більшою мірою інтегрується в інформаційний, і все більшою мірою традиційне уявлення про аудиторний режим здобуття освіти змінюється практиками дистанційної форми здобуття освіти. В Університеті «КРОК» з 2012 року існує дистанційна форма навчання. Його основою стала система Moodle. Крім того, у систему Microsoft 365 (Office 365) занурені всі освітньо-технологічні та управлінські системи навчального закладу ось уже декілька років.

Про швидку технологічну адаптивність та успіхи в реалізації дистанційної освіти Університету «КРОК» відомо і поза його межами. Редакція популярного українського інтернет-журналу, присвяченого IT-бізнесу, стартапам, технологіям і підприємництву AIN.UA спільно з Microsoft Ukraine зібрали 20 історій про те, як найуспішніші компанії в Україні завдяки цифровій трансформації стали більш стійкими до змін на ринку.

Пишаємося бути в двадцятці кращих компаній за критерієм ефективного використання цифрових технологій та лідером серед компаній, що пропонують освітні послуги!

 

Оновлено: Середа, 14 квітня 2021 20:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Цифрові трансформації в Університеті «КРОК»