Підсумки GMWUkraine21 — Університет «КРОК»

Новини та події

Підсумки GMWUkraine21

26 березня 2021 Новини та події

Шановні студенти та викладачі!
Цікава інформація від Кафедра національної економіки та фінансів про завершальні заходи в рамках Всесвітнього тижня грошей (GMWUkraine21), які проходять Університеті «КРОК».

З 22 по 26 березня 2021 року були проведені різноманітні креативні заходи з фінансової грамотності: Kahoot! вікторини, мастер-класи, зустрічі з роботодавцями, представниками громадських організацій, крім того, студентами було створено відеоролик на тему «Як правильно заощаджувати гроші», який згодом вам презентуємо.

Викладачами та студентами Кафедра національної економіки та фінансів започатковано Міжвузівський круглий стіл з питань антикризового фінансового управління у сучасних умовах невизначеності. Слідкуйте за нашими новинами – буде цікаво!

Окремо Кафедра національної економіки та фінансів хоче відзначити студента 4 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Павла Лебедєва, який проявив надзвичайну активність у заходах Національного банку України, а саме: цікавих і пізнавальних вебінарах і Kahoot! вечірках. Так тримати! Приєднуйтесь до нас. Творіть своє фінансове майбутнє власними руками!

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 14:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Підсумки GMWUkraine21