Тиждень іноземних мов: Шоу талантів Pygmalion — Університет «КРОК»

Новини та події

Тиждень іноземних мов: Шоу талантів Pygmalion

25 березня 2021 Новини та події

З 22 по 25 березня 2021 року в Університеті тривав IV тиждень іноземних мов у рамках якого студенти встигли не лише попрактикуватися у різних мовних навичках та перевірити власні знання, а також розкрили свої таланти і просто провели час весело та з користю.

Тиждень іноземних мов розпочався з презентації фотоконкурсу One-Shot-Mood у Facebook на сторінці кафедри іноземних мов та загальноосвітніх дисциплін (22 березня).
Не менш творчим та цікавим був конкурс талантів Pygmalion (23 березня) під час якого студенти підготували відеоролики та поділилися своїми талантами. Як це було можна переглянути у відео нижче.
 
 
 
Особливий відгук серед поціновувачів англійської мови отримав проєкт студентів спеціальності «Журналістика» THE KROK VIEW: студенти брали інтерв'ю у проректорів, директорів та загалом адміністрації Університету. Всі відео можна переглянути на сторінці Університету в Facebook.
Закінчився тиждень смачно: кулінарне шоу Ace of Cakes (25 березня) в онлайн-форматі всеожно передало всі аромати та ясркаві враження, ніби це було офлайн.
Staying positive in difficult times!
Оновлено: Понеділок, 29 березня 2021 12:30
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Тиждень іноземних мов: Шоу талантів Pygmalion