Захист випускних робіт магістерської програми «Фінанси, банківська справа та страхування» — Університет «КРОК»

Новини та події

Захист випускних робіт магістерської програми «Фінанси, банківська справа та страхування»

03 лютого 2021 Новини та події

Як один день промайнули майже 1,5 роки навчання в магістратурі у стінах нашого рідного Університету «КРОК». І ось, відбулася урочиста для всіх нас подія – захист магістерських робіт.

Цей нелегкий шлях навчання ми пройшли під керівництвом досвідчених викладачів Володимир Кузьмінський, Світлана Плетенецька, Ольги Чумаченко, Ігоря Румика. Це справжні професіонали своєї справи, завдяки яким ми отримали не лише фахові знання, а й навчалися життєвої мудрості, порядності та людяності.

Особливу подяку хочемо висловити завідувачу Кафедра національної економіки та фінансів професору Грушко Віктор Іванович за фахові лекції, всебічну підтримку наших ініціатив, любов і відданість справі. Незважаючи на складний час, фінансові труднощі, пандемію, дистанційне навчання, кожен з нас жодного дня не пошкодував, що обрав Університет «КРОК», спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування». Крім ґрунтовних фахових знань, ми отримали ще й безцінний досвід у наукових дослідженнях. За результатами захисту магістерських робіт, двоє моїх колег-одногрупників отримали рекомендації до навчання в аспірантурі.

Кафедра національної економіки та фінансів дійсно виховує професіоналів та висококваліфікованих спеціалістів. Більшість з нас вже працює за фахом і ми можемо з впевненістю сказати, що ті знання, які ми отримали під час навчання, багато в чому допомогли нам у реальному житті.

Щиро вдячні нашим викладачам та Університету.

З найкращими побажаннями, випускниця
магістратури 2021 року Анна Бузовецька

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:09
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Захист випускних робіт магістерської програми «Фінанси, банківська справа та страхування»