Готель «Хаятт»: відеоекскурсія та он-лайн зустріч із партнерами — Університет «КРОК»

Новини та події

Готель «Хаятт»: відеоекскурсія та он-лайн зустріч із партнерами

29 вересня 2020 Новини та події

Як чудово мати надійних партнерів! Наче нещодавно побували зі студентами на екскурсії в готелі «Хаятт», а життя вже внесло свої корективи! Але для справжніх партнерів пандемія не завада!

17 вересня 2020 року студенти 2 курсу спеціальності «Туризм», під час практико-орієнтованого навчання, здійснили відеоекскурсію готелем та побували на он-лайн зустрічі! Нас гостинно «супроводжувала» Шатило Олена – менеджер з навчання та розвитку персоналу готелю «Hyatt Regency Kiev».

Студенти познайомилися з одним із кращих готельних підприємств України, дізналися про особливості п’яти зіркового готелю, який розташований у центрі Києва, про типи готельних номерів, рівні комфорту, різноманітні готельні послуги та інфраструктуру. Цікаво було дізнатися, як готель справляється із сучасними викликами, пов’язаними із пандемією. Студенти з величезною зацікавленістю слухали розповідь, брали участь у бесіді, ставили запитання.

Висловлюємо щиру вдячність Шатило Олені за величезний професіоналізм, справжнє партнерство! Кафедра туризму щиро дякує директору Центру розвитку кар’єри Карлову Олександру Федоровичу за професійну організацію екскурсії та щире партнерство!

Оновлено: Вівторок, 29 вересня 2020 09:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Готель «Хаятт»: відеоекскурсія та он-лайн зустріч із партнерами