Зустріч з туроператором «Каліпсо Україна» — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з туроператором «Каліпсо Україна»

29 вересня 2020 Новини та події

Серед численних вересневих свят є одне, що стосується кожної людини. 27 вересня увесь світ відзначає Всесвітній день туризму.

З нагоди цього свята 22 вересня 2020 року відбулася онлайн зустріч студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» з Анастасією Коробко – менеджером туристичної компанії «Каліпсо Україна», одного з основних профільних туроператорів по Україні.

Нині, в умовах поширення вірусної інфекції COVID-19, туризм переживає не найкращі часи. Саме тому темою зустрічі було обрано проблему розвитку туризму в умовах пандемії. Анастасія познайомила студентів з основними напрямками роботи підприємства в цих умовах. Зокрема, звернула увагу на активізацію внутрішнього туризму. Аби зацікавити українців подорожувати країною, Каліпсо значно оновило свій туристичний продукт, пропонуючи різноманітні тури практично всіма регіонами для будь-яких категорій споживачів туристичних послуг.

Цікавою і затребуваною є Велика експедиція «Каліпсо», яка поєднує екскурсійні об’єкти з активним туризмом з елементами дослідження. Наша гостя звернула увагу присутніх на зустрічі студентів і викладачів на особливості роботи туристичного підприємства в режимі онлайн. Окрім організації різноманітних турів Україною, Каліпсо України започаткувало і втілило в життя онлайн курси «Школа туризму» і «Школа готельного бізнесу». Зустріч з Анастасією Коробко не тільки допоможе студентам опанувати тему «Сучасний стан розвитку туризму в Україні» з курсу «Туристичне краєзнавство», а й сприятиме розвитку навичок практико-орієнтованого навчання.

Кафедра туризму висловлює щиру вдячність Анастасії Коробко за професіоналізм та закоханість у справу! Щиро дякуємо Уваровій Ганні Шевкетівні – заступнику завідувача кафедри туризму, за блискучу організацію заходу!

Оновлено: Вівторок, 29 вересня 2020 14:08
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з туроператором «Каліпсо Україна»