Зустріч з професіоналами: Турагенція «Осознанный туризм» — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з професіоналами: Турагенція «Осознанный туризм»

28 вересня 2020 Новини та події

«Колір зони» під час пандемії не завада, щоб безпечно зустрітися із фахівцями з туризму! Тим паче, коли поряд з нашим Університетом – прекрасний парк «Нивки»!

У середині вересня 2020 року студенти 2 курсу спеціальності «Туризм» познайомилися з талановитою особистістю, мандрівником, директором турагенції «Осознанный туризм» – Олексієм Литвиненко. Цікаво було познайомитися з людиною, яка величезну кількість разів відвідала Непал, побувала в марокканській Сахарі, здійснила трек Ліккійською стежкою Туреччини, і не тільки в якості мандрівника, але й – організатора та керівника групи. А скільки було здійснено походів по українських Карпатах!!!

Студенти, затамувавши подих, «ловили» кожне слово! Вражала не тільки захоплююча розповідь про країни, але й історія створення туристичного підприємства, ставлення до туризму, як до справи життя, повна закоханість їй та віддача! Добре, що є такі яскраві приклади професіоналізму та любові до професії!

Дякуємо Олексію за майстерно проведену зустріч, вміння щиро зацікавити слухачів, бажання передати досвід молодому поколінню! Дякуємо Романовій Марії Ігорівні та кафедрі туризму за організацію зустрічі!!!

Оновлено: Понеділок, 28 вересня 2020 18:15
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з професіоналами: Турагенція «Осознанный туризм»