Практичний сертифікатний курс «Консультативна психологія в методі транзакційного аналізу» — Університет «КРОК»

Новини та події

Практичний сертифікатний курс «Консультативна психологія в методі транзакційного аналізу»

24 вересня 2020 Новини та події

17 вересня 2020 року в рамках діяльності навчально-практичного психологічного центру «Крок за КРОКом» розпочався практичний сертифікатний курс «Консультативна психологія в методі транзакційного аналізу».

Ведуча курсу – Анна Валентинівна Абаніна – кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Університету «КРОК», практикуючий психолог у напрямі транзакційного аналізу та наративної психології, сертифікований транзакційний аналітик Європейського реєстру в галузі психотерапії (CTA-P-EATA). На першому занятті говорили про предмет консультативної психології, з чого все починалося, як розвивалося та, які нові виклики постають перед сучасними психологами-консультантами. Традиційно певне пожвавлення викликала тема етичних вимірів діяльності психолога-консультанта, особливо щодо розвитку та узгодженості/конгруентності етичного мислення, етичних почуттів та етичної поведінки.

Учасниками курсу стали студенти спеціальності «Психологія» навчально-наукового інституту психології Університету «КРОК» та психологи-практики, які надають людям кваліфіковану допомогу.

Оновлено: Четвер, 24 вересня 2020 18:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Практичний сертифікатний курс «Консультативна психологія в методі транзакційного аналізу»