Університет «КРОК» взяв участь у сесії з Академії управління інтернаціоналізацією — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» взяв участь у сесії з Академії управління інтернаціоналізацією

17 грудня 2019 Новини та події

11 та 12 грудня 2019 року в Американських радах з міжнародної освіти відбулася сесія з Академії управління інтернаціоналізацією. Понад 30 представників українських ЗВО відвідали захід.

Від Університету «КРОК» була присутня Анна Дробина, керівник проєктів та програм Управління міжнародного співробітництва. Організатором заходу виступив EducationUSA Ukraine, за підтримки Державного департаменту США.

Спікерами заходу були: С.К. Кваі, начальник міжнародного офісу Університету Джексонвіль, В. Михайленко, помічник з питань культури в Посольстві США, та О. Шаповалова, директор українського державного центру міжнародної освіти.

Дводенна програма передбачала ряд сесій зі стратегій інтернаціоналізації, зокрема, набір та навчання іноземних громадян, програми мобільності, стипендіальні програми, інтеграція іноземних студентів, інтернаціоналізація освітніх програм. Під час другого дня учасники мали змогу прослухати інформацію про малі гранти від Посольства США в Україні, а також презентацію нової платформи Study in Ukraine.

Два дні виявились дуже плідними, інформативними та насиченими. Безмежно вдячні за можливість постійно розвиватися та вдосконалювати знання у сфері інтернаціоналізації вищої освіти.

Оновлено: Вівторок, 17 грудня 2019 13:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» взяв участь у сесії з Академії управління інтернаціоналізацією