Відкриття виставки робіт відомих українських художників — Університет «КРОК»

Новини та події

Відкриття виставки робіт відомих українських художників

17 грудня 2019 Новини та події

17 грудня 2019 року в читальній залі бібліотеки відбулось відкриття виставки українських художників – Оксани Попіної та Євгенія Заборовського.

Стало чудовою традицією в Університеті «КРОК» виставляти роботи відомих українських художників, адже наш Університет вже давно став чудовим простором для творчості. У нашому навчальному закладі завжди панує творча атмосфера, оскільки і студенти, і співробітники Університету розуміють та цінують мистецтво, і чимало його працівників самі є митцями.

Відкрив виставку художник-кераміст, Надзвичайний і Повноважний посол України, проректор Університету «КРОК» Дмитро Іванович Ткач, який познайомив усіх гостей з багатогранними персоналіями авторів виставки, а також привітав їх з урочистим відкриттям. З вітальними словами також виступив Чебикін Андрій Володимирович – народний художник України, професор, ректор Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури, президент Національної академії мистецтв України, наголосивши на визначному таланті Оксани Попіної та Євгенія Заборовського.

Оксана Попінова, одна з творціввиставки, відома українська художниця, член Спілки художників, лауреат премії Дергуса, щиро подякувала усім присутнім за приємні слова, а також за чудову нагоду представити свої роботи в Уніерситеті «КРОК».

Відвідувачі виставки мали змогу поспілкуватися з авторами шедеврів, висловити їм своє захоплення, побажати успіхів у роботі. Насолодитися роботами художників може кожен бажаючий у читальній залі бібліотеки.

Чекаємо на Вас!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Виставка відомих українських художників / 17.12.2019Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 20 грудня 2019 16:25
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відкриття виставки робіт відомих українських художників