Використання інтерактивних методів у вивченні фінансових дисциплін — Університет «КРОК»

Новини та події

Використання інтерактивних методів у вивченні фінансових дисциплін

11 листопада 2019 Новини та події

З 28 жовтня по 1 листопада 2019 року у житті Університету «КРОК» відбувся важливий захід – профорієнтаційний табір для старшокласників «PROF CAMP».

Активну участь у заходах 31 жовтня 2019 року прийняв заступник завідувача кафедри національної економіки та фінансів, доцент, к.е.н. Ігор Румик. У рамках презентації професії «Фінансист» та оновленої політики кафедри та орієнтації на використання інтерактивних методів у вивченні фінансових дисциплін, він провів економічну гру «Кошти в банк інвестуй – дохідність і ризик врахуй».

Ділова гра базується на використанні методу імітаційного моделювання Монте-Карло, розвиває навички прийняття ефективних управлінських рішень в умовах невизначеності та ризику.

Учасники проявили неабиякий інтерес до гри, визначали найкращий варіант вкладення коштів, самостійно приймали рішення щодо інвестування, розраховували свій дохід і навчалися приймати ефективні рішення у разі банкрутства банку на базі чинного законодавства.

Слід зазначити гарну атмосферу заходу, неформальну атмосферу під час проведення гри поряд з розумінням важливості та відповідальності за прийняті рішення.

Ставай учасником подібних заходів, увімкнись у професію!

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:25
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Використання інтерактивних методів у вивченні фінансових дисциплін