Семінар «Нововведення у сфері публічних закупівель та практичні аспекти роботи в ProZorro» — Університет «КРОК»

Новини та події

Семінар «Нововведення у сфері публічних закупівель та практичні аспекти роботи в ProZorro»

29 жовтня 2019 Новини та події

У жовтні 2019 року відбувся семінар «Нововведення у сфері публічних закупівель та практичні аспекти роботи в ProZorro».

Організатор заходу – Департамент регулювання публічних закупівель Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Університет «КРОК» на семінарі представляв заступник завідувача кафедри національної економіки та фінансів, к.е.н., доцент Ігор Румик.

Під час роботи були обговорені питання нововведень у сфері правового регулювання публічних закупівель, настанови щодо етичної поведінки суб’єктів сфери закупівель, можливості аналізу закупівель за допомогою модуля аналітики.

Визначені засади подальшої співпраці Департаменту регулювання публічних закупівель та кафедри національної економіки та фінансів Університету «КРОК» щодо підготовки спеціалістів у сфері публічних закупівель, запровадження нових навчальних дисциплін, проходження навчально-ознайомчої та виробничої практик, стажування студентів у Департаменті. Закладені основи для продовження конструктивної взаємодії та ефективного співробітництва у підготовці здобувачів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з практичними знаннями та навичками з питань публічних закупівель.

Оновлено: Четвер, 17 червня 2021 15:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Семінар «Нововведення у сфері публічних закупівель та практичні аспекти роботи в ProZorro»