Новий проєкт від ЦРК та АВУ – «Profi&Lunch». Далі буде... — Університет «КРОК»

Новини та події

Новий проєкт від ЦРК та АВУ – «Profi&Lunch». Далі буде...

17 жовтня 2019 Новини та події

11 жовтня 2019 року в штаб-квартирі Асоціації випускників Університету «КРОК» відбулася перша зустріч «Profi&Lunch», гостем і спікером якої став Ігор Заверуха – голова Адвокатського об'єднання «LawCo Partners», член АВУ «КРОК», випускник юридичного факультету (2008 р.).

У цьому навчальному році року Центр розвитку кар’єри та Асоціація випускників Університету «КРОК» ініціювали 2 нових проєкти:

  • для студентів 3-4 курсів — Бізнес-ланчі з випускниками (Profi&Lunch);
  • для студентів 1-2 курсів — Бізнес-сніданки з випускниками (Personality&Breakfast).

Від ідеї до втілення пройшло менше ніж 10 днів і вже 11 жовтня відбулася перша зустріч «Profi&Lunch», гостем і спікером якої став Ігор Заверуха — голова Адвокатського об'єднання «LawCo Partners», член АВУ «КРОК», випускник юридичного факультету (2008 р.).

Старт проєкту виявися вдалим! Буле дуже професійно, змістовно, неформально, а ще й смачно!

Ігор, як практикуючий юрист, щедро і щиро ділився зі студентами своїми знаннями та досвідом, розповідаючи про свій професійний шлях та відповідаючи на питання студентів щодо нюансів та викликів повсякденної діяльності адвоката.

Окрема подяка КРОК Кейтеринг – було естетично і смачно, а студенти мали можливість застосувати знання бізнес-етикету на практиці.

Наступний крок – «Personality&Breakfast» для студентів 1-2 курсів! За планами організаторів (АВУ «КРОК» та ЦРК) такі зустрічі будуть проводитися щомісячно – отже, стежте за оголошеннями!

Оновлено: Четвер, 17 жовтня 2019 19:37
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Новий проєкт від ЦРК та АВУ – «Profi&Lunch». Далі буде...