Дистанційне навчання для людей з інвалідністю в Університеті «КРОК»: перші успіхи — Університет «КРОК»

Новини та події

Дистанційне навчання для людей з інвалідністю в Університеті «КРОК»: перші успіхи

18 червня 2019 Новини та події

14 червня 2019 року – унікальний день для кафедри управлінських технологій Університету «КРОК»: вперше екзаменаційною комісією кафедри управлінських технологій здійснено підсумкову атестацію випускника ступеня бакалавр, який є людиною з особливими потребами.

Студент навчався на спеціальності «Менеджмент» на дистанційній формі навчання. Члени комісії встановили рівень компетентностей майбутнього менеджера в процесі спілкування. Кафедра отримала новий досвід інклюзивного навчання і хоча це лише початок, віримо, що цей проєкт з участю нашого випускника Галака Костянтина буде успішним!

Університет «КРОК» впроваджує проєкт «Дистанційна освіта для людей з інвалідністю», метою якого є розширення можливостей для здобуття вищої освіти людьми з особливими освітніми потребами.

На сайті Університету було розроблено спеціальну веб-сторінку «Дистанційна освіта для людей з інвалідністю», яка адаптована також і для незрячих людей.

Дистанційне навчання в Університеті «КРОК» - це зручно, сучасно та завжди поруч!

 
 

 

Оновлено: Четвер, 20 травня 2021 12:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Дистанційне навчання для людей з інвалідністю в Університеті «КРОК»: перші успіхи