Професійна студія: специфіка організації ресторанного обслуговування в готелі — Університет «КРОК»

Новини та події

Професійна студія: специфіка організації ресторанного обслуговування в готелі

03 квітня 2019 Новини та події

29 березня 2019 року студенти спеціальності «Туризм» стали учасниками професійної студії «Специфіка організації ресторанного обслуговування у готелі» у рамках вивчення дисципліни «Організація ресторанного обслуговування» та програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери».

Своєю майстерністю і досвідом ділився наш гість зі Львова Шевелюк Михайло – менеджер ресторану «Валентино» при готелі «Швейцарський».

Надзвичайно цікаво було дізнатися, що готель «Швейцарський» – один із кращих 4-зіркових готелів Львова, який відродився на місці старовинного львівського готелю ХІХ ст. з аналогічною назвою. Він розташований у центрі Львова в старовинній будівлі недалеко від Площі Ринок – пам’ятки ЮНЕСКО.

Ресторан «Валентино» при готелі «Швейцарський» має затишний інтер’єр, вишукану кухню, високопрофесійний склад працівників, на що звернув увагу пан Михайло.

Фахівець також розкрив специфіку ресторанного обслуговування саме на базі готелю, показав відеофрагменти, присвячені готелю та ресторану, прокоментував яскраві фотоілюстрації, навів численні приклади спілкування з клієнтами.

Студенти проявили велику зацікавленість тематикою заходу та поставили багато різних запитань.

Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму, щиро подякувала пану Михайлу, усім учасникам заходу за активну участь та запросила до подальшої співпраці.

Висловлюємо глибоку вдячність Шевелюку Михайлу за щире партнерство, професіоналізм, можливість поспілкуватися з висококваліфікованим фахівцем!

Щиро дякуємо Крюковській Валентині Григорівні, викладачу кафедри туризму, за організацію високопрофесійного заходу!

Оновлено: Понеділок, 08 квітня 2019 09:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Професійна студія: специфіка організації ресторанного обслуговування в готелі