Коледж відсвяткував свою 16 річницю! — Університет «КРОК»

Новини та події

Коледж відсвяткував свою 16 річницю!

04 квітня 2019 Новини та події

29 березня 2019 року Коледж економіки, права та інформаційних технологій відсвяткував свій 16-й день народження.

Під час урочистого концерту адміністрація Коледжу відзначила і нагородила подяками структурні підрозділи Університету, з якими найактивніше довелося співпрацювати в цьому навчальному році.

Подяку ректорату за 10 років роботи на посаді директора Коледжу отримала Людмила Петрівна Сумбаєва. Відзначено також подяками викладачів, які за студентською оцінкою отримали найвищий рейтинг. Завітала на свято начальник відділу у справах молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Шевцова Юлія Миколаївна, яка нагородила найактивніших учасників, які брали участь у змаганнях, організованих і проведених райдержадміністрацією.

На честь 205 річниці з дня народження Т.Г. Шевченка учасники Літературно-мистецької вітальні Коледжу підготували особливий творчий подарунок: «Триптих «Доля, Муза, Слава Т. Шевченка» (постановка – Рибак Ірини Вікторівни). Акторська майстерність виконавців надзвичайно вразила всіх присутніх у залі.

Випускники Коледжу разом із головою правління випускників Університету «КРОК» Світланою Зульфирівною Заріповою презентували відкриття Клубу випускників Коледжу. Найактивніших, найкреативніших та найталановитіших студентів відзначили подяками заступник директора з наукової та методичної роботи Ірина Вікторівна Рибак та заступник директора з виховної роботи Наталія В'ячеславівна Степаненко.

Студенти-волонтери, які брали активну участь у реалізації благодійних проектів «Фест добра», «Краплина в морі», були відзначені подяками Юрія Олександровича Лященка та Ірини Вікторівни Архипчук.

Родзинкою святкового концерту став виступ учасників проекту «Танці з викладачами» – танцювального колективу «Key-girls». Студентська рада Коледжу, якій, до речі, виповнилося 14 років, подарувала танцювальний флешмоб. Студенти-першокурсники виконали авторську пісню «Гімн СРК».

І за традицією було оголошено результати проекту «Best Group» для 1 курсу Коледжу:

Вітаємо переможців!

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

День народження КЕПІТу / 29.03.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Середа, 10 квітня 2019 17:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Коледж відсвяткував свою 16 річницю!