Презентація творчих робіт Надії Лоліної — Університет «КРОК»

Новини та події

Презентація творчих робіт Надії Лоліної

01 лютого 2019 Новини та події

31 січня 2019 року в читальній залі бібліотеки Університету «КРОК» відбулося відкриття виставки творчих робіт Надії Лоліної.

Лоліна Надія Анатоліївна – кандидат мистецтвознавства, доцент, завідувач кафедри дизайну Університету «КРОК» – поділилась своїм прекрасним світом мистецтва – виставкою художніх робіт. Такого роду заходи стали вже чудовою традицією нашого Університету.

Відкрив виставку ректор Університету «КРОК» Лаптєв С.М., який привітав Надію Анатоліївну з її першою персональною виставкою. Серед численних гостей були присутні члени та друзі родини: дизайнер-графік Олена Таран; архітектори-дизайнери Ольга Галушко, Надія Горбатова, Ірина Путіловська; дизайнер інтер'єру, викладач кафедри дизайну Ксенія Латій; скульптор-ювелір Ігор Юрков; художник-фотограф Таміла Камаєва.

Відвідувачі мали можливість поспілкуватися з автором виставки та поділитися власними враженнями.

Як відомо, найголовніше в мистецтві – це любов, яка окрилює художника, надихає і відкриває перед ним нескінченну різноманітність, яка таїть у собі природу і саме життя. Яким би не був сюжет в картині, гостям неодмінно хочеться її розглядати і розглядати, зрозуміти, розгадати, запам'ятати ...

Щиро вдячні Лоліній Надії Анатоліївні за подаровану творчу атмосферу.

Запрошуємо всіх бажаючих завітати до читальної зали бібліотеки, щоб на власні очі переконатися у безмежному таланті автора виставки.

Відкриття виставки творчих робіт Надії Лоліної / Університет / 31.01.2019

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:39
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Презентація творчих робіт Надії Лоліної