Зустріч з директором радіостанції «Європа плюс» Павлом Ковчегом — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч з директором радіостанції «Європа плюс» Павлом Ковчегом

01 лютого 2019 Новини та події

29 січня 2019 року в актовій залі Університету «КРОК» відбулася зустріч з директором радіостанції «Європа плюс» Павлом Ковчегом.

На цікаву зустріч з цікавою особистістю – Павлом Ковчегом прийшло багато охочих дізнатися та навчитися, як поєднувати творчість і бізнес, навчання і бізнес. Павло Ковчег – директор радіостанції «Європа плюс», а також ведучий івентів. Він провів більш ніж 300 та організував понад 100 заходів, написав більш ніж 500 сценаріїв та провів понад 1000 прямих трансляцій. Студенти під час заходу брали активну участь в обговоренні питань побудови кар'єри та бізнесу, які стануть у нагоді майбутнім журналістам. А журналіст – професія творча. Як займатися саморозвитком, розширити «соціальне дзеркало», реалізувати власні амбіції – ось, що може привести до справжнього успіху.

Наприкінці майстер-класу кожен зазначив у гаджеті «Мої сильні сторони» – і це стане початком самоаналізу та самостійного пошуку себе у складному світі. Адже журналіст – це багатогранний фах, ти маєш творити із себе персоналію. 

Щиро дякуємо Павлові Ковчегу за цікаві розповіді та сподіваємося на подальші зустрічі!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зустріч з директором радіостанції «Європа Плюс» Павлом Ковчегом / ЦРК / Кафедра міжнародних відносин та журналістики / 29.01.2019

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 04 лютого 2019 14:51
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч з директором радіостанції «Європа плюс» Павлом Ковчегом