ІІІ Науково-практичний студентський круглий стіл «Стратегії міжкультурної комунікації в сучасному світі: культура, політика, економіка» — Університет «КРОК»

Новини та події

ІІІ Науково-практичний студентський круглий стіл «Стратегії міжкультурної комунікації в сучасному світі: культура, політика, економіка»

04 грудня 2018 Новини та події

27 листопада 2018 року відбувся ІІІ Науково-практичний студентський круглий стіл «Стратегії міжкультурної комунікації в сучасному світі: культура, політика, економіка» іноземними мовами для студентів і аспірантів.

У фокусі обговорення знаходилися 3 блоки питань, пов’язані з комунікацією, її різновидами та принципами реалізації, з філософськими течіями та з актуальними соціальними проблемами.

Організатором стала кафедра іноземних мов та загальноосвітніх дисциплін. У заході взяли участь студенти Університету та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

У круглому столі взяли участь 15 студентів:

  • Макаренко Дарина «What is communication?», науковий консультант – Свірідова Ю.О.
  • Курінна Тетяна «The phenomenon of drug abuse among young people online: One legal aspect of counteraction», науковий консультант – Базілевич О.В.
  • Пирог Альона «Public diplomacy as a response to the challenges of our time», науковий консультант – Скіпальська О.М.
  • Нечволода Євгенія «Collaboration of countries included to EU», науковий консультант – Скіпальська О.М.
  • Матюшенко Марія «Effective communication = Effective lawyer», науковий консультант – Скіпальська О.М.
  • Коваль Єгор та Ятлук Анна «Intercultural communication in international relations», науковий консультант – Скіпальська О.М.
  • Цісар Анастасія «Intercultural communication in finance», науковий консультант – Скіпальська О.М.
  • Удовиченко Дарина, Коледж, група Фін/Ін-18к, «Фемінізм: історичні витоки, сучасні тренди», науковий консультант – Федунов М.В.
  • Коваль Анастасія, Коледж, група Фін/Ін-18к, «Міжнародний туризм», науковий консультант – Федунов М.В.
  • Ліхачов Дмитро, Коледж, група Фін/Ін-18к, «Расизм, його види та витоки», науковий консультант – Федунов М.В.
  • Гриценко Валерія, Кутова Дар’я, Гирич Андрій, Коледж, група Фін/Ін-16к, «Доповідь про Фрідріха Ніцше» (доповідь нім. мовою), науковий консультант – Пирлік Н.В.
  • Кучук Кирило «Konrad Adenauer» (доповідь нім. мовою), науковий консультант – Пирлік Н.В.

Особливу увагу привернули доповіді Макаренко Дарини, Кучука Кирила та Удовиченко Дарини. Студенти коледжу Гриценко Валерія, Кутова Дар’я та Гирич Андрій підійшли творчо до свого виступу. Вони не лише висвітлили життєвий та творчий шлях Ніцше, але і продемонстрували знання його поетичних творів.

Успішному проведенню круглого столу сприяла не тільки ґрунтовна підготовка студентів до виступів, а й доброзичливе спілкування з аудиторією модераторів заходу – студентів 2 курсу Коваля Єгора та Пирог Альони.

Матеріали круглого столу будуть розглянуті на засіданні кафедри, кращі з них отримають рекомендацію до публікації у віснику кафедри іноземних мов та спеціальної мовної підготовки «Філологія, методологія викладання: науково-методичний вісник».

Бажаємо всім учасникам успіхів у навчанні та науковій діяльності. До наступної зустрічі!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

ІІІ-й науково-практичний студентський круглий стіл / «Стратегії міжкультурної комунікації в сучасному світі: культура, політика, економіка, право» / 27.11.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 06 грудня 2018 09:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » ІІІ Науково-практичний студентський круглий стіл «Стратегії міжкультурної комунікації в сучасному світі: культура, політика, економіка»