Студенти відвідали Legal HR Fair — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти відвідали Legal HR Fair

02 листопада 2018 Новини та події

26 жовтня 2018 року відбувся феєричний Legal HR Fair, освітнім партнером якого був наш Університет і який мали змогу відвідати наші студенти.

Legal HR Fair – це місце, де роботодавці та учасники мали можливість знайти одне одного. Соціальне значення професії юриста надзвичайно важливе. Адже ця професія – це, перш за все, величезний рівень відповідальності. Часто в руках фахівця долі людей, підприємств і навіть держав. Тому й не дивно, що одним з освітніх партнерів цього заходу виступив Університет «КРОК». Дуже важко стати успішним у сфері, яка тобі не подобається. Проте коли професія приносить задоволення, питання як, куди та наскільки швидко рухатися, щоб збудувати кар’єру, вирішується майже саме по собі.

Тож як стати справжнім ЮРИСТОМ? Саме на це запитання могли знайти відповіді всі учасники Legal HR Fair. Зокрема, дізнатися, що отримати освіту сьогодні абсолютно не складно. Головне – мати справжнє покликання і бути готовим до тривалої та кропіткої праці. Щоб мати належний професійний рівень, юрист повинен знати не лише чинне законодавство України та інших країн, а також психологію, логіку й багато інших галузей.

Прийнявши рішення присвятити себе юриспруденції, варто відповісти на одне важливе запитання: в якій сфері ви хочете стати фахівцем? Адже є безліч спеціальностей, які можуть зробити одного знавця закону абсолютно несхожим на іншого. Необхідно сформувати мету – візуалізацію найвищої сходинки в кар’єрі та впевнено прямувати до неї. Необхідний досвід, який напрацьовується роками. Що більше практики, то дорожче вартує юрист як фахівець у галузі права.

Будь-яка обрана професія, як би складно не було досягати мети, має приносити задоволення. Варто розуміти, що влаштуватися на роботу – це старт, а не кінець вашого успіху, це можливість заявити про себе, показати свої амбіції та знання. І тільки тоді можна йти до найвищої кар’єрної сходинки.

Саме такі перші сходинки студенти могли зробити на Legal HR Fair. Щиро дякуємо організаторам за такий корисний захід! Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Оновлено: Понеділок, 05 листопада 2018 09:27
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти відвідали Legal HR Fair